Reference

Oglejte si, s kom so doslej sodelovali webmojstri. Tu je le nekaj spletnih rešitev, na katere smo ponosni. So žive in prijazne do uporabnikov in administratorjev spletnih strani.

Cenik optimizacije spletnih strani

Smo skupina spletnih oblikovalcev, ki izdeluje spletne strani za mala podjetja in posameznike, ki bi za malo denarja želeli profesionalno, funkcionalno in sodobno spletno stran. Cene izdelave spletne strani se gibljejo od 200 € do 600 € in vključuje vse kar potrebujete (nakup domene, gostovanje za eno leto, e-poštne naslove, optimizacijo) in to brez mesečnega plačevanja. Urejanje pri nas narejenih strani je enostavna, tako boste brez težav sami skrbeli za narejeno spletno vsebino ali pa jo bomo za vas urejali mi. Omogočamo vam ugodno gostovanje na spletni strani 999.si, kjer imate 10% popus s kodo (webmojstri-10).

spletne strani
Postavitev spletnih strani

Prijazne spletne trgovine

Izdelujemo optimizirene spletne trgovine na podpori Joomla CMS-ja in druge. Za plačevanje v spletni trgovini predlagamo plačevanje po povzetju ali PayPal storitev s kreditnimi karticami. PayPal?

 

mobilne strani
Izdelava mobilne predloge

Strani so prilagojene za mobilnike in tablice

Ponujamo izdelavo optimiziranih spletnih strani na CSM sistemih. Spletne strani izdelujemo v Joomli, Wordpressu ali v kodi. Strani so prilagojene za mobilne telefone in tablice. CSM?

 

adwords
Optimizacija za iskalnike, optimizacija spletne strani

Oglaševanje na Googlu

Pri Adwordsu se zakupi ključne besede, ki so dejansko povezane z izbrano dejavnostjo. Z optimizirano spletno stranjo boste boljše rangirani v iskalnikih in tudi cena za klik bo cenejša.ADWORDS?

 

Optimizacija spletnih strani

Sprejemamo nove naloge za izdelavo spletnih strani ali spletnih trgovin, ki so optimizirane za iskalnike. Za izdelavo ali optimizacijo spletne strani nas kontaktirajte po telefonu ali nam pošljite sporočilo preko spodnjega obrazca.

KONTAKTNI PODATKI

Primeri predlog spletnih strani

Oglejte si nekaj predlog, ki smo jih pripravili za vas in vam jih lahko preoblikujemo po vaših željah in bodo optimizirane. Lahko vam izdelamo tudi predlogo spletne strani po vaši zasnovi. Nekaj brezplačnih predloge za CMS Joomlo si lahko ogledate tukaj za Wordpress pa tukaj.